Devojka iz Beograda ranjena u Novom Pazaru, uhapšene dve osobe

Osamnaestogodišnja devojka iz Beograda ranjena je u Novom Pazaru pod još uvek nepoznatim okolnostima.
Devojka iz Beograda ranjena u Novom Pazaru, uhapšene dve osobe
Foto: 021.rs
Mediji navode da odbija saradnju sa policijom.
 
Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u incidentu u novopazarskom klubu "Najt volf", prenose Novosti.
 
Ranjenoj devojci ukazana je pomoć u Opštoj bolnici u Pazaru, nakon čega če biti upućena na lečenje u Beograd.
 
Portparolka Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi rekla je radiju Sto plus da je devojka primljena sa ustrelnom ranom i da je dežurni hirurg Kemal Brničanin izvršio dijagnostiku i sanirao povrede.
 
"Pacijentkinja nema povrede vitalnih organa i stabilnog je zdravstvenog stanja. U konsultaciji sa ostalim lekarima specijalistima, a na njeno zahtevanje, biće upućena na dalje lečenje u Beograd", kazala je Gicić Skenderi. 
 
Prema nezvaničnim saznanjima, ranjena devola jka nije želeda odgovori na pitanja policije o tome ko je u nju pucao i gde se to dogodilo. 
 
Osim toga, beogradski mediji navode da je reč o "pevačici i promoterki".
  • Koagulant

    24.02.2018 19:03
    Jasno - hjuman trafiking...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.