FOTO: Sveštenik i veroučitelj iz Požege švercovali skank

Policija u Čačku presekla je lanac krijumčarenja narkotika, zaplenila više od 27 kilograma skanka, i uhapsila sveštenika i veroučitelja.
Policija je sinoć u Mrčajevcima kod Čačka prilikom kontrole putničkog vozila marke "pasat" užičkih registarskih oznaka, u prepravljenom bunkeru u vozilu, pronašla drogu upakovanu u 52 paketa. 
 
 
 
M.J. (41) i Z.M (43), obojici iz Požege, određeno je zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.
  • ***

    04.03.2018 16:49
    Pasat, droga, Mrcajevci, religija ... sve se uklapa. Jel su imali krst na retrovizoru ?
  • Grbavica

    03.03.2018 00:39
    odgovor masnomdontu
    E to korisno, masnidontu, što je sveštenik počeo da prodaje umesto "onog đubreta od religije", prigrli od srca i širi nadahnuto tu korist među svojim najbližim srodnicima. Tako će prirodna selekcija biti turbo potpomognuta i stvari će se polako ispravljati. Ne zaboravi nikako i mudre roditelje koji su te ispravno vaspitali i zahvali im se na pravi način.
  • Mastodont

    01.03.2018 07:32
    Barem se jedan sveštenik opametio i umesto onog đubreta od religije počeo da ljudima prodaje nešto korisno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.