Drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u subotu

Vlada Srbije saopštila je da će drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" biti održano u subotu, kao i da je do sada pristiglo više od 2,6 miliona koverata.
Drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u subotu
Foto: 021.rs
Samo tokom jučerašnjeg dana građani Srbije poslali su više od 200.000 koverata. Drugo izvlačenje biće u subotu u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.
 
Komisija koja se sastoji od pet članova prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije proverava ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove. 
 
Priređivač nagradne igre Vlada Srbije će sve dobitnike kontaktirati već u nedelju 11. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja. Imena dobitnika objavljuju se u listu Politika kao i na internet stranicama Vlade Srbije, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.
 
Sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.