Božović: Celokupno rukovodstvo DS u nedelju podnosi ostavke

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović najavio je danas da će celokupno rukovodstvo stranke u nedelju podneti ostavke zbog loših rezultata na izborima u glavnom gradu.
"U narednih nekoliko meseci biće jasno da li će DS opstati", rekao je Božović za Televiziju N1 i dodao da ta stranka više nema pravo na grešku. 
 
On je izrazio nadu da će posle toga biti obavljena ozbiljna analiza toga šta se dogodilo i dramatične poruke koju su građani Beograda poslali DS-u. 
 
DS je na nedavno održanim beogradskim izborima osvojila nešto više od 2,2 odsto podrške birača.
  • Milena Marovic

    10.03.2018 08:01
    Niste trebali da docekate da padnete do dna,trebali ste i pre izbora da podneste ostavke...
  • Zarko

    09.03.2018 16:22
    i
    Bolju i pametniju odluku nisu mogli doneti. Nego, ne znam sta su ocekivali od ovih izbora? Da im posle svega narod ukaze podrsku??
  • У Србији увек комеди

    09.03.2018 13:45
    U Srbiji uvek komedija
    Zar su toliko nesposobni, bahati, pohlepni i lenji da će početi da koriste javno saopštene ostavke za politički marketing? Samo da ostanu u igri. Jer drugačiji život jednostavno ne umeju.

    Да ли схватају да људи желе Демократску странку, али као странку која уводи демократију, а не приватну фирму за задовољавање ега и пуњење џепа?

    Ljudi, sa vama je gotovo, želimo da nestanete, vi pa čak i vaši ljudi koji samo brišu pod i kuvaju kafu u toj DS. Da ta stranka zaista postane nova, kompletno. A ne da je nasledi neko ko je vaša desna ruka, dok ste vi kao svi dali ostavke.

    Готово је, смучили сте се и окорелим фанатицима ДС-а. И највећи противници СНС-а и заговорници демократије више не гласају за вас. Кладио бих се да је доста оних гласова стигло од породица људи запослених преко ДС-а, којих још увек има.

    Vi ste se ogadili ljudima. Povraća mi se, a ja sam se radovao kada ste došli na vlast jer sam očekivao od vas mnogo više.

    Срећан пут, и да се не чујете нити видите следећих 50 година.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.