Stefanović najavio oštrije kazne za napade na policajce

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je, povodom novog slučaja napada na policajce, ovog puta u Boru, da će predložiti što hitnije izmene zakona kojim će se pooštriti kazne za napade na pripadnike MUP-a.
Stefanović najavio oštrije kazne za napade na policajce
Foto: 021.rs
"Svaki napad na policajce mora biti najoštrije sankcionisan i u tom smislu ćemo predložiti Ministarstvu pravde promene zakona koji će značiti oštrije kažnjavanje svih onih koji se drznu da tako nešto učine. Svaki napad na policajca treba da dobije najoštriji odgovor države, zato što je napad na policiju, napad na Srbiju", rekao je Stefanović.
 
On je dodao da intervencije policajaca često prati velika opasnost i da oni rizikuju živote prilikom svakog izlaska na teren.
 
"Zato dajem punu podršku svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji svakodnevno intervenišu, koji čuvaju javni red i mir i koji se svojim radom trude da Srbija bude maksimalno bezbedna", zaključio je Stefanović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija