Pomoćnik ministra kulture podneo ostavku

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra kulture za informisanje i medije Miloš Janković podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS).
Pomoćnik ministra kulture podneo ostavku
Foto: 021.rs
Vlada Srbije razrešila je Jankovića na sednici održanoj u četvrtak, 8. marta, na lični zahtev. On je za UNS rekao da je zahtev za razrešenje podneo još 14. februara.
 
"Zbog privatnih razloga nisam mogao u punom kapacitetu da obavljam posao pomoćnika ministra i zato sam rešio da je najbolje da podnesem ostavku", rekao je Janković.
 
On je završio istoriju umetnosti. Bio je pomoćnik ministra Dragana Kojadinovića za informisanje 2006. godine. Radio je kao novinar na srpskom servisu Radija BBC do njegovog zatvaranja 2011. godine. Od tada je asistent na Filozofskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. 
 
Za pomoćnika ministra Vladana Vukosavljevića postavljen je 29. maja 2017. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.