Brod udario u čamac, dva tela izvučena iz Dunava

Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava u Beogradu.
Prema prvim informacijama, teretni brod je u blizini hotela "Jugoslavija" udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena. Oni su upali u Dunav i utopili se.
 
Prijava nesreće stigla je oko 17 časova, kažu u MUP-u.
 
Kako se nezvanično saznaje, reč je o bračnom paru iz Beograda, a u čamac u kojem su bili udario je teretni brod "Sveti Nikola".
 
- Njih dvoje, muškarac i žena srednjih godina, ušli su u jedan čamac i doplovili njime do sredine reke, gde su ugasili motor. Nisu primetili baržu koja je prolazila pored njih. Čamac se prevrnuo i njih dvoje su upali u vodu. Sve se odigralo jako brzo. Rečna policija stigla je brzo, ali su, nažalost, izvukli samo njihova beživotna tela - ispričao je za "Blic" jedan od očevidaca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija