Poslanici SNS potrošili vreme za raspravu; Opozicija poručila: Dobili ste petice

Poslanici vladajuće Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije potrošili su svoje vreme za raspravu o amandmanima na predloge zakona.
 Poslanici SNS potrošili vreme za raspravu; Opozicija poručila: Dobili ste petice
Foto: 021.rs
Pojedinim opozicionim strankama ostalo je još nekoliko minuta za to. Opozicija je to vreme "čuvala" da bi ipak mogla da kaže po nešto i o nekim drugim predlozima zakona sa dnevnog reda.
 
"Potrošili ste 10 sati, dovoljno puta ste spomenuli Aleksandra Vučića, svi ste dobili petice. Čestitam, bravo, bravo!", rekla je poslanicima SNS Branka Stamenković iz "Dosta je bilo".
 
Poslanik Socijaldemokratske stranke (SDS) Marko Djurišić izjavio je da je, "posle tri dana hvalospeva, red da se saopšti ko je pobedio u poltronstvu".
 
Na to je poslanik SNS Vladimir Orlić odgovorio da su "gradjani imali šta da čuju", a opoziciji poručio da "oni koji nisu u stanju da predju cenzus u Beogradu, ne zasulužuju ni da budu poslanici".
 
Danas je treći dan rasprave o amandmanima na predlog Zakona o strancima na koji je velik broj amandmana podnela vladajuća većina. Oni su vreme za obrazlaganje amandmana koristili da pohvale rad Vlade i predsednika Srbije.
  • lalos

    16.03.2018 17:50
    poredjenje
    Interesantno je porediti dva parlamenta. Skupstinu Srbije i Hrvatski Sabor. Dok u H.Saboru opozicija podnosi hiljade besmislenih amandmana i zahteva za prekide zasedanja da bi onemogucili normalni rad, u Skupstini Srbije je obrnuta situacija. Ovde vladajuci besmislenim amndmanima potpuno sprecavaju opoziju da uzme rec u raspravi o zakonima koji su na razmatranju.
  • Teodosije III

    14.03.2018 18:47
    Pre neki dan je Korax imao prigodnu karikaturu sa braon krovom skupštine u obliku ....
  • petar

    14.03.2018 18:07
    Sve je vise klovnova
    Kada ce gradjani ove zemlje shvatiti da je vladajuca vecina Skupstinu pretvorila u cirkusku arenu u kojoj je sve vise klovnova i dvorskih luda nego artista. Umesto da svojim primerom pokazu kako treba da se vodi skupstinska rasprava ,jer su vecina i sve odluke mogu lako doneti ,vladajuca vecina pokazuje vrhunsku bahatost,primitivizam i prostakluk.Podnosenje stotine amandmana, na zakone koje su sami predlozili, je ne samo obesmisljavanje skupstinske rasprave,nego i potpuno ponizavanje biraca .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.