Pacijent se zapalio u bolničkom krevetu

Četrdesetdvogodišnji P. M. zapalio se kasno sinoć u bolničkom krevetu na odeljenju psihijatrije u čačanskoj bolnici i tom prilikom zadobio opekotine, rekla je portparolka bolnice Biljana Kočović.
Pacijent se zapalio u bolničkom krevetu
Foto: Pixabay
Kočović je dodala da su opekotine drugog stepena i da pacijent nije životno ugrožen.
 
On je u bolnicu primljen kasno sinoć kada ga je policija privela po prijavi, a prema rečima portparolke bolnice, bio je u alkoholisanom stanju i veoma agresivan.
 
Lokalni mediji objavili su da je njega policija privela zbog nasilja u porodici jer je u alkoholisanom stanju maltretirao oca i brata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.