Inspektor Ministarstva zdravlja za droge uhapšen zbog prodaje ulja kanabisa

Inspektor Ministarstva zdravlja za opojne droge, M.N. uhapšen je zbog sumnje da je prodavao ulje kanabisa, a Viši sud mu je večeras odredio pritvor do 30 dana.
Inspektor Ministarstva zdravlja za droge uhapšen zbog prodaje ulja kanabisa
Foto: Pixabay
On se sumnjiči za krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Portparolka Višeg suda Bojana Stanković precizirala je da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje o pritvoru zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Ona je dodala da protiv rešenja o pritvoru osumnjičeni može podneti žalbu u roku od tri dana od prijema rešenja.
 
Mediji su ranije danas preneli da je M.N. uhapšen na svom radnom mestu, a da se sumnja da je ulje kanabisa prodavao za 400 evra po pakovanju od 10 mililitara.
  • Lagalista

    16.03.2018 09:20
    (ali ne koštunjavi)
    Od potpune legalizacije bi svi profitirali.
    Napraviti jasna pravila ko i kako može da uzgaja/prodaje marihuanu, staviti sopu poreza oko 30% i lepo preporoditi ovu državu.

    U medicinske svrhe bez poreza.
    Mogu se i izvoziti medicinski preparati.

    U rekreativne svrhe isto legalizovati sa takođe jasnim pravilima uzgajanja/prodaje/konzumacije i samo kontrolisati da se ta pravila poštuju.

    Trava se oduvek konzumirala i uvek će se konzumirati. Interesantno bi bilo napraviti statistiku koliko je ljudi redovno konzumira i čime se sve u svojem živout uspešno bave.
    Ovako su svi kriminalci i ilegalno je nabvljaju a onako bi se doprinoslio izgradnji škola. vrtića, bolnica, putne infrastrukture i svega ostalog tako što bi legalno nabavljali travu i punili budžet.
    Ovako se samo privilegovani pojedinci bliski krimogenoj vlasti bogate a ostali ispaštaju.
  • Dule

    16.03.2018 08:29
    Legalizacija
    Ako je naplacivao to vise od cene trave onda treba da robija dozivotno,ako je pak samo namirio troskove trave i kuvanja onda ga smesta pustiti. Legalizacija!
  • RVosha

    16.03.2018 07:41
    Smrdija
    Citav svet koristi ove stvari za lecenje.
    Zasto smo mi uvek najpametniji ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija