Povredio lekara i pocepao zdravstvene kartone

Lekar Branko S. (39) lakše je povređen juče oko podne na radnom mestu u Domu zdravlja Novi Beograd, kada ga je fizički napao pacijent.
Povredio lekara i pocepao zdravstvene kartone
Foto: Pixabay
Kako nezvanično saznaje Blic, lekara je u ordinaciji Milan J. (29) prvo vređao, a onda ga napao, pocepao zdravstvene kartone i pobegao.
 
Lekar je u incidentu lakše povređen, a policija utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja i traga za napadačem.
 
Pre nepunih mesec dana, pred istim Domom zdravlja dogodio se još jedan incident, kada je jedan Beograđanin brutalno pretučen na stepeništu ispred odeljenja stomatologije, jer je hteo "da uđe preko reda kod zubara". Pretučeni čovek tada je ispričao da su ga povredila četvorica muškaraca koji su takođe čekali pregled kod stomatologa.
  • Dr sa sela

    18.03.2018 07:01
    Cekanje u redu
    Ne znam sta se desilo u konkretnom slucaju, pravu pricu cemo saznati tek za 10 dana kao sto je i inace slucaj sa medijima, ali cekanje kod lekara se često pretvara u verbalni sukob gotovo svakog dana, tada se zove policija. Ako se ceka na red u pekari, kod mehanicara, pa čak i na pijaci, onda ne vidim razlog za strpljenje cekanje kod lekara. Sada ima jos vise nezadovoljnih pacijenata zahvaljujuci el. receptima. Ima svakakvih na jednoj i drugoj strani, mislim da je pravi neprijatelj bolest i na to treba da se usmeri snaga pacijenta i lekara, ako ne do izlecenja, onda barem do otkivanja koja je bolest u pitanju.
  • Dak

    18.03.2018 01:25
    Koliko je u zadnjih 20 godina izgrađeno domova zdravlja, a koliko crkava? U Novom Sadu npr...

    Kada se plaćala doplatna poštanska markica za izgradnju doma zdravlja?


    Pa čekajte u redu i zakazujte i dalje i čudite se što ste zakazani za 2 meseca, za bolje i nismo.... A stoke ima, među svetom, koje god da su fele...
  • Steva

    17.03.2018 23:26
    pocepao?
    Kako je uspeo da pocepa kartone kada su u srbiji elektronski?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.