Krivične prijave protiv osoba koje su bacile deterdžent u fontanu

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da će u ponedeljak, 19. marta, podneti krivične prijave protiv nepoznatih osoba koje su bacanjem deterdženta u fontanu na Slaviji ugrozila njen rad i nanela finansijsku i materijalnu štetu javnom objektu.
To preduzeće osudilo je uništavanje fontana koje su imovina svih Beograđana. 
 
Sipanje deterdženta u fontanu na Slaviji samo je poslednje u nizu takvih bezočnih postupaka. Pre više meseci, na sličan način, na "udaru" su bile fontane na Tašmajdanu i na Trgu Nikole Pašića.
 
Iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" apeluju da se bilo kakva hemijska sredstva ne ubacuju u fontane jer ometaju njihov normalan rad. 
 
"Zbog sofisticirane tehnologije koju koristi i kojoj hemijska sredstva, poput deterdženta, sprečavaju rad, fontana na Slaviji će, zbog neodgovornosti pojedinaca, morati na kratko da prestane sa radom kako bi se očistile mlaznice i bazen", navedeno je u saopštenju.
 
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je ranije da je pokušana sabotaža fontane na Slaviji kao i da je sve je snimljeno kamerama, a da  se na snimku jasno vidi kako dvoje ljudi sipaju deterdžent u fontanu.
  • Već vidim

    19.03.2018 10:01
    Već vidim da će sada masovno da se krene u bacanje deterdženta u fontanu da ovi slepci shvate kakv su idiotluk njome napravili i šta običan svet misli o fontani.
    Treba svaki put kad je poprave u prolazu sa skutera bez tablice samo baciti "bombu" deterdženta u fontanu, mogu da se slikaju i da počinioca pronađu nikad (pod uslovom da bude mudar i skine tablicu blizu fontane i naravno metne kacigu)....
  • Pupi

    17.03.2018 20:29
    Treba je razneti bazukom... I one sto su je pravili...
  • Vlada

    17.03.2018 18:56
    ---
    Oni kojima je stalo da fontana radi čista kao suza biće kažnjeni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.