Najboljoj nastavnici na svetu milion dolara, među finalistima i učiteljica iz Srbije

Nastavnica Andrija Zafiraku iz Velike Britanije danas je na šestom Globalnom forumu obrazovanja i veština u Dubaiju proglašena za najbolju nastavnicu na svetu i dodeljena joj je nagrada u iznosu od milion dolara.
Kako je saopštila organizacija Opservatorija društvenih inovacija, među 50 finalista prestižnog takmičenja našla se i učiteljica OŠ "Milan Rakić" iz Banje Vrujci Željana Radojčić Lukić.
 
Na ovogodišnjem Forumu su, između ostalih, govorili bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi, bivša premijerka Austrije Džulija Gilard, generalna direktorka Uneska Irina Bokova, a jedan od učesnika je bio je i bivši ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Srđan Verbić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.