Optužnica protiv Zorana Marjanovića vraćena na dopunu

Viši sud u Beogradu saopštio je da je vratio Višem javnom tužilaštu na dopunu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, okrivljenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović.
U saopštenju se navodi da je krivično vanpretresno veće Višeg suda u ponedeljak donelo naredbu da Više javno tužilaštvo u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema naredbe suda, donese naredbu o dopuni istrage "radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, da bi se ispitala osnovanost optužnice" podignute 9. februara ove godine.
 
Dodaje se da su u naredbi suda navedene dokazne radnje koje Tužilaštvo treba da preduzme u okviru dopune istrage, između ostalog i da se ispita maloletna ćerka optuženog i žrtve.
 
Telo Jelene Marjanović nađeno je na nasipu u beogradskom naselju Borča 3. aprila 2016. godine. Zoran Marjanović uhapšen je sredinom septembra prošle godine.
  • lalos

    22.03.2018 11:57
    dokle vise
    Nakon dugotrajnog postupka koji se pretvorio u rijaliti sou za ovaj narod, a zna se ko ima od toga koristi, nisu uspeli da mu napakuju dokaze, pa ce sada da iskoriste njegovu 7-godisnju cerku da pribave `nove` dokaze !? Ko je ovde lud ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija