Izvučeni dobitnici četvrtog kola igre "Uzmi račun i pobedi"

U četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, Dušanka Đurić iz Beograda i Janko Poulić iz Starčeva.
Izvučeni dobitnici četvrtog kola igre "Uzmi račun i pobedi"
Foto: Pixabay
Stan od 70 metara kvadratnih na Novom Beogradu dobio je Poulić, dok je drugi stan od 55 kvadrata u Zemunu dobila Dušanka Đurić.
 
Danas su izvučeni dobitnici i 14 automobila "fijat 500L" i vlasnici po deset vaučera "Gomeksa" i "Gorenja".
 
Automobile su dobili Vuk Obradović (Beograd), Ružica Mitevski (Beograd), Marina Ratkovi (Bačka Topola), Ratomir Stanisavljević (Trstenik), Svjetlana Zeljković (Novi Sad), Biljana Petrović(Beograd), Srbislav Radosavljević (Beograd), Goran Miljuš (Smederevo), Suzana Rašić (Niš), Mirjana Daničić (Beograd), Olivera Manić (Zrenjanin), Marijana Tilica (Požarevac), Milica Milojević (Beograd), Mileta Ristić (Mladenovac).
 
Za današnje izvlačenje stigla je ukupno 5.754.681 koverta. Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu Politika, kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i RTS-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.