Marinika Tepić i Vesna Rakić Vodinelić podnele ostavke u Novoj stranci

Funkcionerka Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić je na izbornoj konferenciji stranke, koja je danas održana, kazala da je podnela ostavku jer oseća odgovornost za katastrofalan rezultat na beogradskim izborima.
Rakić Vodinelić je navela da je lista "Da oslobodimo Beograd", oko koje su se za beogradske izbore okupile Demokratska stranka, Nova stranka, Socijaldemokratska stranka i Zelena ekološka partija – Zeleni, ostvarila loše rezultate zbog čega ona, kao nosilac te liste oseća odgovornost.
 
Kako navodi Nova stranka, Rakić Vodinelić je kazala da njena ostavka ne znači i napuštanje stranke.
 
Ostavku u stranci podnela je i Marinika Tepić. Kako je navela na svom tviter profilu razlog je "nespremnost da se razume poruka birača na beogradskim izborima, preuzme odgovornost i promišljaju promene". Podnela sam ostavku u Predsedništvu @NovaStranka i poverenice za Vojvodinu.
  • Deran

    16.04.2018 08:14
    Eh
    To će proći kao dobar i moralan gest, ali samo ako sada ne pretrče u neku drugu partiju, pokret ili savez, jer tada možemo samo da konstatujemo da su željni pošto poto da se dokopaju vlasti, bez obzira što im je narod na poslednjim izborima jasno rekao da ih ne želi.
    Ne zaboravimo, da su te osobe bile nosioci kampanje na nedavno završenim beogradskim izborima i da se nisu ni malo proslavile.

    Evo videćemo koliko su to moralne osobe već u narednih par meseci.
  • VladaN

    15.04.2018 13:48
    toliko komentara...
    ...ali baš niko da kaže da je to moralan cin već su mahom sarkasticni komentari dokazuje koliko je moral zaboravljena kategorija a takva simbolicna lična odgovornost nešto što je nepoznato politicarima a bice i dobrom delui gradjana.
  • Мунгос

    15.04.2018 07:51
    Ово је доста неопрезно од Маринике, уколико није на време обезбедила себе у некој Новијој странци..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.