Novinar i kamerman TV Prva napadnuti u Leskovcu zbog parking mesta

Policija u Leskovcu uhapsila je 41-ogodišnjeg M.J. iz tog mesta jer je jutros napao novinara i snimatelja Televizije "Prva".
Novinar i kamerman TV Prva napadnuti u Leskovcu zbog parking mesta
Foto: 021.rs
Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu.
 
Udruženje novinara Srbije osudilo je napad na novinara i snimatelja i zatražilo od nadležnih da kazne napadača. Kako je UNS-u rekao novinar TV "Prva" Danilo Mašojević, snimatelj Vladeta Urošević i on imali su jutros zakazan intervju sa gradonačelnikom Leskovca za uključenje u jutarnji program.
 
"Parkirali smo vozilo u sporednoj ulici kada je izleteo vlasnik lokala i počeo da viče da to nije parking mesto. Psovao je i pretio nam svojim zatvorskim iskustvom, a onda i svojim automobilom blokirao naše vozilo. Kada smo krenuli da iz vozila iznosimo kameru i ostalu opremu nasrnuo je na snimatelja, uhvatio ga za ruku i udario u glavu. Ceo napad desio se zbog parking mesta", rekao je Mašojević.
 
Snimatelj je u incidentu zadobio povredu glave, i nakon zbrinjavanja u bolnici, pušten je na kućno lečenje.
  • Rade

    18.04.2018 13:55
    Bahatost, ali čija
    Zašto vozač automobila nije blagovremeno pomerio auto, imalo je i obeleženih parking mesta, i do ovoga ne bi došlo. Vlasnik lokala plaća poreze za obavljanje svog posla, pa je bez veze da ga neko blokira, pa makar to bili i novinari iz BG. Ili je bio problem da se plati parking, možda te troškove ne prihvata poslodavac, pa se sada baca drvlje i kamenje po vlasniku. A njega niko ne pita za izjavu.
  • miki

    18.04.2018 11:20
    dosta vise ludaka
    @ntn - ima mnogo u tom gradu takvih kao taj vlasnik "lokala" odnosno prčvarnice da bi se normalni ljudi svakom od njih sklanjali. To nije njegov privatan parking ili pak ispred kuce da bi mu se svi ostali sklanjali. Danas je napao novinara sutra ce nekog neduznog gradjanina ko se tu parkira. Dosta bre vise bahatosti i ludaka u tom gradu kojih ima i previse.
  • pukovac

    18.04.2018 09:12
    Zasto niko ne da da se cuje i druga strana, ako je slobodno novinarstvo onda dajte i drugu stranu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.