Sabor SPC 29. aprila

Sveti Arhijerejski Sabor Srpske pravoslavne crkve počeće svoje redovno zasedanje 29. aprila u Pećkoj Patrijaršiji.
Sabor SPC 29. aprila
Foto: 021
Kako se navodi na sajtu SPC, redovno zasedanje počeće svetom arhijerejskom liturgijom u hramu Svetih Apostola u Pećkoj Patrijaršiji.
 
Radni deo zasedanja Sabora počeće takođe u Pećkoj Patrijaršiji posle svete arhijerejske Liturgije 30. aprila a biće nastavljeno 1. maja u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu.
 
Patrijarh srpski Irinej najavio je nedavno da će na prolećnom zasedanju Sabora, između ostalog, biti razmatrani i predlozi za promenu Ustava SPC.
  • Novosadjan

    18.04.2018 15:45
    Sad ce lepo da se dogovore ko sme da diluje i na kojoj teritoriji a ne ovako neorganizovano
  • Arthur Gordon Pym

    18.04.2018 09:11
    Hoće li biti organizovana izložba automobila? I da li će se moći kupiti indijska konoplja ili kokain za vreme trajanja sabora? Nije mi potreban fiskalni račun. Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija