Ubijen Luka Radulović koji je "bentlijem" presekao Vučićevu kolonu

Luka Radulović (37) ubijen je sinoć sa nekoliko hitaca kod Brankovog mosta u Beogradu.
Ekipa hitne pomoći prevezla je povređenog sa ranom u predelu grudi u Urgentni centar na reanimaciju, međutim on je ubrzo preminuo.
 
Kako javlja "Blic", do pucnjave je došlo sinoć oko 1:30 časova u pivnici "Ispod mosta". Beogradski list piše da je pucnjavi prethodila svađa oko prodaje narkotika. Ubica je pobegao automobilom, i najverovatnije je imao pomagača.
 
Kako list podseća, Radulović, kao vozač, i Stevan Dukić (22) i Miloš Tančev (22), kao saputnici u "bentliju", osumnjičeni su da su ugrozili bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada su 2. septembra 2017. presekli njegovu kolonu vozila na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu. Radulović i dvojica njegovih kolega su ubrzo nakon toga uhapšeni, a nakon što su saslušani svedoci, pušteni su iz pritvora i protiv njih je podignuta optužnica.
 
U oktobru 2017. Radulović je ponovo uhapšen, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, kao osumnjičeni pripadnik grupe koja diluje drogu.
 
Inače, ubijeni Radulović je radio kao obezbeđenje u beogradskim klubovima.
  • Miki

    19.04.2018 09:22
    Opet služba/DB/policija/poslodavac pustio vodu, da sažvakane i iskorišćene "žvake" odu!
  • deda

    19.04.2018 05:26
    @Nsnn ..izgubio si se vec u podnaslovu, on je v o z i o bentli, nit je njegov nit ga je kupio, a sto se tice ovih becara koliko vidim vecma su iz bivsih republika ( koje se odvojise od mrske srbije ) al mnogo vole omrazeni im beograd, novi sad...ajte vi lepo svojim kucama deco pa nas tamo olajavajte natenane i prepucavajte se medj'sobom
  • Dragan

    18.04.2018 19:48
    komsije
    A bio je dobar decko. Ucek miran i povucen. Ne bi ni mrava zgazio. Ne znamo kako mu se to dogodilo... Ko bi mu tako naudio? ccc...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija