Branislav Mihajlović novi predsednik Dosta je bilo

Izborna skupština Dosta je bilo (DJB) izabrala je za predsednika DJB narodnog poslanika Branislava Mihajlovića iz Bora.
Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu Aleksandar Bujić, navedeno je u saopštenju.
 
Dodaje se da je za generalnog sekretara izabrana Tijana Šerbula, odbornica u SO Zvezdara.  
 
Novo predsedništvo, na čelu sa Mihajlovićem, dobilo je poverenje 75 odsto delegata na Izbornoj skupštini. Prilikom preuzimanja dužnosti predsednika, Mihajlović je istakao neophodnost kontinuiteta u pridržavanju programu DJB, naglašavajući važnu ulogu Programskog saveta.
 
"Važna je i neophodna promena svega što nije dovoljno dobro funkcionisalo u organizaciji, a sve sa ciljem uspešnog pozicioniranja za predstojeće parlamentarne izbore”, kazao je novi predsednik.
 
On je rekao da je i prioritet novog rukovodstva osnaživanje organizacije radi zauzimanja što boljeg i uspešnijeg položaja na političkoj sceni, kako bi DJB došao u situaciju da ostvari svoju osnovnu viziju: da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo živi, saopštio je DJB. 
 
Branislav Mihajlović je u DJB od samog početka 2014. godine. Doktor je tehničkih nauka zaposlen u RTB Bor "sa velikim iskustvom u vođenju velikih timova ljudi". "Široj javnosti je poznat po doslednoj borbi za efikasno i profesionalno upravljanje Rudarsko-topioničarskim basenom Bor zbog čega je već duže od decenije u otvorenom sukoba sa lokalnim moćnikom, direktorom RTB – Blagojem Spaskovskim", navedeno je u saopštenju.
 
Na lokalnim izborima u Boru održanim u martu ove godine, kao nosilac liste DJB i Dveri, Branislav Mihajlović je sa svojim timom osvojio 8,17 odsto glasova građana Bora, piše u saopštenju DJB.
  • Inspektor Višekruna

    21.04.2018 20:06
    Opozicija
    Ma šta mislili o DJB i Dverima, meni u parlamentu jedino liče na opoziciju.
  • Goran

    21.04.2018 18:36
    Presmešno. Ovo više od 1% glasova više nikad neće dobiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.