U saobraćajnoj nesreći u Mihajlovcu kod Smedereva poginuo muškarac

U saobraćajnoj nesreći u Mihajlovcu kod Smedereva muškarac je poginuo, a tri osobe su teško povređene, objavljeno je na portalu Podunavlje.info.
U saobraćajnoj nesreći u Mihajlovcu kod Smedereva poginuo muškarac
Foto: Pixabay
Nesreća se dogodila noćas u 3.55 kada su se sudarile dva automobila. Poginuo je M. M. (25) iz Selevca, vozač jednog od automobila, a troje putnika od po 20, 29 i 36 godina iz tog vozila su povređeni.
 
Čeoni sudar izazvao je N. B. (25) iz Dobrog Dola, koji je bio sam u autu i koji je, iz za sada još neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku. Najstariji od njih, zbog težine povreda, prebačen je u Beograd u Urgentni centar, a preostala dvojica su zadržani u smederevskoj bolnici, kao i vozač koji je izazvao sudar. 
 
Na lice mesta je odmah izašao tužilac i naložio da se od svih uzme krv na analizu, kao i da se podnese krivična prijava protiv N. B. koji je prouzrokovao udes, zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija