VIDEO: Uhapšeni osumnjičeni za otmicu muškarca iz Raške

Dve osobe uhapšene su zbog sumnje da su učestvovale u otmici 50-ogodišnjeg muškarca iz Raške.
Sumnja se da su Z. J. (48) iz Kuršumlije i I. S. (43) iz Beograda, 17. aprila ove godine na području Raške oteli oštećenog, odveli ga u kuću na području Aranđelovca, a potom tražili otkup. Policija ih je uhapsila u Beogradu prilikom primopredaje novca. 
 
U pretresu vikendice I. S. pronađeni su pištolj, lovački karabin i 16 komada municije, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija. 
 
Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija