Ljajić: Korak nazad u odnosu Srbije i Hrvatske

Odluka Hrvatske da srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin nije dobrodošao u tu zemlju je korak nazad u odnosima Srbije i Hrvatske, kaže ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, i dodaje da nema razloga da se odloži poseta predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović ukoliko je dogovorena.
Ljajić: Korak nazad u odnosu Srbije i Hrvatske
Foto: Medija centar Beograd
On je rekao da se nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu, desio niz susreta ministara dve zemlje, gde se razgovaralo o otvorenim pitanjima i unapređenju odnosa dve zemlje, ali da incident u Skupštini Srbije prilikom posete članova Sabora, kao i to što Vulin nije dobrodošao u Hrvatsku, pokazuje da su odnosi dve zemlje ponovo ušli u "minus fazu".
 
"Naša je namera da odnose sa Zagrebom unapređujemo. Hrvatska je važan ekonomski partner Srbije i po prvi put smo ostvarili robnu razmenu koja premašuje milijardu evra i ima potencijala rasta", rekao je Ljajić.
  • Ii

    23.04.2018 16:48
    Sa Vulinom i Seseljom tesko da moze biti korak napred.
  • Jankovic slobodan

    23.04.2018 14:00
    Ala su ovi dosadni sa ovom pricom a ekonomija tone li tone a krimosi sve bogatiji
  • gagi

    23.04.2018 12:08
    šta znači ovo
    Ministar treba da vodi računa o sasvim nečem drugom nego što je ovo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.