Jerkov: Šešelj ima aposlutnu podršku vlasti

Poslanica Demokratske stranke u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je da činjenica da lider radikala Vojislav Šešelj i dalje sedi u parlamentu kao poslanik govori o tome da uživa podršku aktuelnih vlasti.
"Svaki dan koji Šešelj provede na slobodi je dan u kojem on ima podršku svih vladajućih funkcionera. Ja stvarno ne očekujem da ga tadašnji njegovi istomišljenici, a danas funkcioneri vlasti osude. Nisam naivna i ne očekujem da vlast u Srbiji reaguje na bilo šta što Šešelj danas radi", kazala je Jerkov za Hrvatsku televiziju.
 
Dodala je i da je Šešelj protivzakonito još uvek poslanik, jer je osuđeni ratni zločinac.
  • Piplfoks

    27.04.2018 10:59
    NATO lekcija je za Šešeljeve glasače bila definitivno preblaga i čovečna. To treba bombardovati iz orbite dokle god ih ima.
  • janko

    26.04.2018 13:26
    mi
    Svasta zeni moze pasti na pamet kao na primer ovakve gluposti
  • milica

    26.04.2018 12:52
    milica
    E svašta će i ova da tvrdi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.