FOTO: Uhapšena 41 osoba i zaplenjena droga u gradovima širom Srbije

Policija je u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana uhapsila 41 osobu zbog trgovine drogom.
Ukupno je oduzeto oko 126 kilograma marihuane, više od 250 grama heroina, 44 grama kokaina, 490 grama amfetamina, 36 grama hašiša, 732 tablete ekstazija i više od 1.000 komada raznih tableta.
 
Novi Sad
 
Kada je u pitanju Novi Sad, policija je uhapsila 36-ogodišnjeg G.G. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje on koristi pronađeno je i oduzeto 108 grama heroina. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
 
 
Vojvodina
 
Pančevačka policija zaplenila je više od dva kilograma marihuane, 353 komada ekstazija, oko 90 grama amfetamina i manju količinu hašiša i kokaina, i uhapsila 27-ogodišnjeg M.N. Policija je prilikom pretresa stana osim narkotika, kod osumnjičenog pronašla i dva pištolja. On je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.
 
Takođe u Pančevu uhapšen je 51-ogodišnji N.T. Prilikom pretresa stana kod njega je pronađeno i oduzeto 287,53 grama marihuane. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.
 
 
Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je 22-ogodišnjeg N.Đ. i 19-ogodišnjeg D.R. Policija je prilikom pretresa vikendice N.Đ. u dvorištu pronašla oko pola kilograma marihuane i dve digitalne vagice za precizno merenje. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu. 
 
Policija u Kikindi uhapsila je 45-ogodišnjeg I.P.B. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog u Adi pronašla i zaplenila 170 grama osušene marihuane i jednu stabljiku, kao i 61 saksiju u kojima se nalazilo 47 izniklih biljaka marihuane dužine do 10 centimetara. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
 
Ostatak Srbije
 
Policija u Jagodini otkrila je laboratoriju za uzgoj marihuane, zaplenila oko 15 kilograma sirove marihuane i uhapsila 38-ogodišnjeg Ž.P. Pretresom stana i drugih prostorija koje Ž.P. koristi pronađena je laboratorija u kojoj su se nalazile 23 biljke, visine od 20 centimetara do dva metra, dok je u pomoćnom objektu porodičnog domaćinstva pronađena i tegla sa sasušenom marihuanom. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužiocu u Jagodini.
 
 
Policija u Smederevu uhapsila je 29-ogodišnjeg M.J. Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla i zaplenila oko dva kilograma marihuane, 23 grama kokaina, 81 gram amfetamina i elektronsku vagicu za precizno merenje. Policija je zaplenila i oko 371.000 dinara, 700 evra, 560 dolara i 20 švajcarskih franaka. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. 
 
Policija u Vranju zaplenila je oko 13,5 kilograma marihuane spakovane u 22 paketa. Podneta je krivična prijava protiv 29-ogodišnjih Š.S. i I.M, koji  se već nalaze u pritvoru, zbog istog krivičnog dela kada im je oduzeto 7,7 kilograma marihuane. 
 
      
 
Policija u Pirotu uhapsila je 59-ogodišnjeg J.V. Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađeno je i zaplenjeno oko 300 grama marihuane. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu. 
 
Policija u Boru uhapsila je 43-ogodišnjeg V.Č. Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađeno je i zaplenjeno oko 400 grama marihuane i digitalna vagica za precizno merenje. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.
 
 
Policija u Beogradu je uhapsila više osoba zbog trgovine drogom. U prvom slučaju uhapšen je 30-ogodišnji G.K. Prilikom pretresa poslovnog prostora koji osumnjičeni koristi, pronađeno je i oduzeto 567 grama marihuane spakovane u jednu veću PVC kesu, pet PVC paketića i dve tegle, dok je u još dve kese pronađeno 35 grama amfetamina. U drugom slučaju uhapšen je 33-ogodišnji M.M. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla 200 grama marihuane spakovane u tri paketa i dve električne vagice za precizno merenje. U trećem hapšenju privedeni su 26-ogodišnji G.Đ. i 23-ogodišnji D.A. (1995), i zaplenjeno je oko 50 grama heroina spakovanog u 55 paketića. Beogradska policija uhapsila je i 37-ogodišnjeg S.B. i 26-ogodišnjeg B.M. i zaplenila oko 130 grama marihuane i manju količinu kokaina. U poslednjem slučaju u Beogradu uhapšen je 39-ogodišnji B.S, u čijem stanu je pronađeno 23 grama heroina, kao i manja količina amfetamina i marihuane. 
  • Smehotres

    29.04.2018 14:43
    Bravo!
    Bravo!
    Više od 250 gr heroina i 44 gr kokaina?! Pa to je sjajno zaista. Nije mi jasno kako će se mafijaški bosovi oporaviti od ovakvog gubitka... Pokazali ste im! Bravo!
    Ne znam šta da kažem, sem još jednom: Bravo, zaista, svaka čast!
  • Pihtijoguzi

    29.04.2018 13:58
    samo tako , samo oštro !
    Protiv dilera svih fela !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.