Zatvoren put zbog najave skupa u Hrtkovcima

Zbog najave skupa u Hrtkovcima obustavljen je saobraćaj na deonici Plаtičevo - Jаrаk, kod novog šаbаčkog mostа, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".
Zatvoren put zbog najave skupa u Hrtkovcima
Foto: Pixabay
Saobraćaj je obustavljen do sutra, 6. maja, u ponoć, a alternativni pravci su Obrenovаc i Sremskа Mitrovicа.
 
Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj najavio je za sutra okupljanje u Hrtkovcima na 26. godišnjicu radikalskog mitinga, nakon kojeg su pokrenuta prisilna iseljavanja Hrvata u Vojvodini 1992. godine.
 
Na njegovu najavu skupa reagovali su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokratska stranka najavom da će 6. maja organizovati u Hrtkovcima kontramiting, ukoliko MUP ne zabrani okupljanje radikala. Iz policije je stigao odgovor da nikakvih skupova u Hrtkovcima neće biti.
 
Šešelj je ranije danas kazao da radikali sutra idu u Hrtkovce i da će održati skup, dok ih policija ne zaustavi.
  • Prečanin

    05.05.2018 20:05
    Ovde ne smrdi sns
    Faktički, Šabac je odsečen od auto puta najkraćom vezom. Pošto nije uspeo da nas osvoji tokom poplava, faraon sad šalje ovu ćosavu mešinu da rovari po komšijskim selima sa kojima smo inače u odličnim odnosima. Podrška Hrtkovcima, a "vojvoda" neka navrati malo do Šapca, lepo će se provesti.
  • NS

    05.05.2018 19:19
    Govor mrznje i ugrozavanje nacionalnih prava su krivicna dela u Srbiji. Neka ide pa ako bude pravio probleme pred sud ibu buvaru!! Kakve zabrane sabracaja,blokade puteva, ukidanje slobode kretanja gradjanima... BANANA DRZAVA!!!
  • Futog

    05.05.2018 18:59
    Www
    Sramota ! Zbog slabosti drzave ispastaju vozaci!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija