Napali četvoročlanu porodicu na auto-putu, ukrali novac i pasoše

U zajedničkoj koordiniranoj akciji policije u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu ubrzo nakon teške krađe na auto-putu, uhapšeni su D.S. (47) i D.V. (35) iz Kraljeva.
Sumnja se da su njih dvojica jutros, na parkingu u blizini benzinske stanice "NIS" u Kolarima, kod motela "Jerina", prišli automobilu u kome je spavala četvoročlana porodica, stranih državljana. 
 
Kada su primetili da porodica spava i da na mestu suvozača sedi žena, koja je u krilu držala torbu sa novcem i dokumentima, jedan od njih dvojice je razbio staklo i kroz polomljeni prozor otrgao torbu. Potom je utrčao u automobil "alfa" italijanskih registarskih oznaka koje ne pripadaju tom vozilu, gde ga je čekao drugi osumnjičeni, navodi se u saopštenju MUP. 
 
Policija je odmah, po prijavi događaja, krenula u poteru za njima i uhapsila ih na ulazu u Kraljevo. Prilikom hapšenja, osumnjičeni su pokušali da pobegnu i udarili u službeno vozilo. 
 
Prilikom izvršenja krivičnog dela i hapšenja nije bilo povređenih. Kod osumnjičenih je pronađen novac koji su ukrali iz tašne, dok je torba sa pasošima, karticama i dokumentima pronađena na jednom parkingu na auto-putu, gde su je izbacili nakon što su uzeli novac. 
 
Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na drzak način, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedi nadležnom tužilaštvu u Smederevu.
  • dzungla

    06.05.2018 11:16
    Divljina.
  • Putnik

    06.05.2018 10:35
    Sve je to evropski
    Ništa neobično. Još 1997 kada sam iznajmljivao auto u Španiji, upozoravali su na tipove prevara i deonice autoputa prema jugu gde se dešavaju napadi, bilo sa bušenjem guma,
    bilo sa zaustavljanjem na putu drugim trikovima.
    Mi jedino nemamo dovoljno letaka upozorenja na ovu pojavu.
  • Novosadjanin

    06.05.2018 09:52
    KAZNA
    Za pljacku zna se ali isto tako kazna turistima za spavanje u kolima na parkingu,nigde u svetu policija to ne dozvoljava a ako vas nadje da spavate cak vas i tera sa parkinga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.