Ubijena majka troje dece, osumnjičen nevenčani suprug

Telo 38-ogodišnje J.G. pronađeno je prošle noći u Kosjeriću u Ulici Vuka Karadžića, a nakon celodnevne potrage uhapšen je osumnjičeni za ubistvo - 35-ogodišnji I.R. iz Kosjerića.
Ubijena majka troje dece, osumnjičen nevenčani suprug
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako je saopštio MUP, on se sumnjiči da je u noći između nedelje i ponedeljka usmrtio svoju nevenčanu suprugu hladnim oružjem u porodičnoj kući.
 
Mediji prenose da se skrivao na tavanu pomoćnog objekta, 50 metara udaljenog od mesta zločina. 
 
Ubijena ima tri sina, a osumnjičeni za ubistvo je otac najmlađeg deteta koje ima tri godine.
 
"Blic" piše da je uhapšeni trebalo ovih dana da ide na drugo izdržavanje zatvorske kazne, jer je osuđen za nasilje u porodici, zbog prebijanja J.G. Prvu kaznu je izdržao i izašao iz zatvora u februaru, ali je ženu opet pretukao.
 
Ranije danas objavljeno je i da je nevenčani suprug pretukao trudnu ženu, nakon čega je beba rođena mrtva. O tome čitajte OVDE.
 
Podsećamo, krajem aprila je objavljeno da je od početka godina 18 žena ubijeno u porodičnom nasilju, što predstavlja najveći broj žrtava porodičnog nasilja u poslednjih 10 godina. Zakon o sprečavanju nasilja u porodici donet je prošle godine i njegov cilj je, kako se navodi, da spreči da do nasilja dođe tako što će nasilnike onemogućiti da budu uz žrtve.
  • ce-ce

    09.05.2018 11:53
    Nije problem samo u sudstvu
    Ovaj covek bi je ubio i da je osudjen na deset godina,iz osvete sto ga je prijavila...Trebalo bi poraditi na svesti zena koje iz straha, da ne ostanu same, stupaju u veze sa kojekakvim psihopatama.Devojke, zene i majke pazite s kim stupate u veze, vaspitavajte svoje sinove da postuju zene i da je sramota dici ruku na slabijeg od sebe
  • Shimmy

    08.05.2018 12:35
    @sigurno
    Broj minusa, kao i tvoj komentar mi govore da ili ja nisam bio dovoljno jasan, ili da ljudi ovde jednostavno ne kapiraju stvari.

    Da li stvarno mislis da je moje razmisljanje toliko primitivno da smatram da su potpisali papir, da eto sad bi bilo drugacije samo zbog toga?

    A da li mislis da ovaj covek nije znao sta ga ceka? Dakle dzaba vece kazne, i strozije i sve, on je znao koje su posledice i svejedno je to ucinio. Zasto? Mislis li da ce ubuduce sa ovim zakonima zaista biti manje ovakvih situacija? Trenutno na prijavu zene mogu da te udalje iz vlastitog stana, cak bez dokaza!

    Nemoj me oznacavati kao primitivca.

    Nije sve do finansija, baba i deda su mi odrasli na salasu, kao i moj otac. Para nije bilo, ali je bilo porodice. za ovakvo ponasanje nisu krivi muskarci, naprotiv. Ovog coveka, koji je uradio ovo zlodelo, vaspitala je majka, provodio je vecinski vreme uz majku, u skoli je bio pod nadzorom uciteljice, a bio je pod uticajem medija gde se forsira vecinski feministicka kultura, a "muske osobine" se karakterisu kao primitivne i toksicne. Dakle?

    Predlazem, da mozda ne favorizujemo u drustvu odnose gde ce zene i muskarci imati decu sa iskljucivo jednim partnerom. Deca nisu prasici i zasluzuju posvecenost oba roditelja 100% (da i oca, i to nije pravo vec obaveza). Ovog coveka majka nije naucila empatiji, a otac nije naucio odgovornosti.

  • sigurno

    07.05.2018 22:54
    @Shimmy

    Mislis da je ne bi ubio da su bili vencani?

    Kakav pristup predlazes, ako ti moderni ne odgovora? Srednjevekovni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.