VIDEO: MUP spotom poziva građane da mu se pridruže u proslavi Dana policije

Ministarstvo unutrašnjih poslova u nedelju, 27. maja obeležava svoj dan.
U spotu koji najavljuje proslavu Dana MUP-a navodi se da je policija 365 dana u godini uz svoj narod koji poziva da joj se pridruži u proslavi tog dana.
 
U 9:30 časova na Terazijama u Beogradu održaće se svečani defile pripadnika MUP-a, kao i policijskih orkestara iz inostranstva. U 10 časova na Trgu Nikole Pašoća građani će moći da se druže sa policijskim službenicima i da saznaju nešto više o njihovim veštinama, opremi i tehnici. 
 
Centralna svečanost biće organizovana u 12 časova na platou ispred Doma Narodne Skupštine.
 
  • Tata Ikun

    17.05.2018 23:20
    Kad budete radili za narod, narod će biti uz vas. Iako vas mi plaćamo parama iz našeg poreza, vi svejedno služite neprijatelje ovog naroda (čitaj političare). Služite kao sila kad vam poslodavci ugnjetavaju sirotinju, služite kompanijama... Do nekih pametnijih vremena, slavite sami svoje proslave.
  • /

    17.05.2018 20:13
    /
    silna kreativa drzave napravi ovo...

    nije ni cudo zasto neko brani ono ... tapavici ili mural pupinu
  • 1312

    17.05.2018 16:18
    nesa slina neka slavi sa vama... sluge rezima!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija