Marija Milošević prevarena pri prodaji stana od 800.000 evra

Marija Milošević, ćerka Slobodana Miloševića i Mire Marković, vodi postupak protiv Nikole Antića, bivšeg direktora GAK Narodni front i člana JUL-a, zbog prevare, piše Danas.
Banka Inteza objavila je juče oglas u dnevnim novinama u kojem zbog dugova doktora Nikole Antića, javni izvršitelj prodaje nekretnine u Antićevom vlasništvu na Dedinju u Beogradu. U tome ne bi bilo ništa sporno da, po saznanju lista Danas, parecele i objekti koji su na prodaju nisu predmet sudskog postupka koji je protiv Antića pokrenula Marija Milošević, tvrdeći da je on prevarom došao u posed njene imovine.
 
Marija Milošević je, prema pisanju medija, Nikoli Antiću pre šest godina prodala stan od 250 kvadrata za 800.000 evra, ali joj taj novac nikada nije isplatio. Na istoj adresi otvorio je i ginekološku ordinaciju. U međuvremenu je uzeo kredit, zapao u dugove, pa je nekretnina otišla pod hipoteku, a dr Antić odavno ne živi na toj adresi.
 
Mariju Milošević u postupku protiv Antića zastupa kancelarija Zdenka Tomanovića. Osim krivične prijave koja je podneta protiv doktora Antića, kancelarija Tomanović podnela je prijavu i protiv Banke Inteza zbog nezakonie prodaje imovine čije vlasništvo sudski još nije utvrđeno.
 
Prema nezvaničnim saznanjima lista Danas, Antić banci duguje više od dva miliona evra zbog čega ona pokušava da proda pet parcela koji su navodno u njegovom vlasništvu.
  • Gazenje prava

    20.05.2018 08:58
    odobrili poslanici
    kako ode njima otici ce svima
  • Lala

    19.05.2018 23:43
    Zlobodan
    Vetar dono vetar odno. Kako došlo tako i otišlo!
  • otkud vama

    19.05.2018 20:44
    otkupili kao svi koji se bune stanove za male pare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.