Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj kupio je, kako navodi "Blic", kuću u Hrtkovcima, gde je, po presudi Haškog tribunala, počinio zločine protiv čovečnosti, zbog kojih je osuđen na 10 godina zatvora.
Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima
Foto: 021
Prema pisanju "Blica", lider radikala kupio je nekretninu koja se nalazi u samom centru tog sela, na 300 metara od katoličke crkve Svetog Klimenta. Izvor "Blica" rekao je da se kuća vodi na Šešeljevog sina Mihaila.
 
Meštani sela rekli su da su u ponedeljak videli Šešelja kako razgleda kuću koju je kupio.
 
Lider SRS je danima najavljiavao politički skup i okupljanje radikala u Hrtkovcima, koji je potom MUP Srbije zabranio, a tog dana bili su blokirani svi putevi ka tom sremskom selu.
 
Reagujući na tu vest predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov izjavio je da to unosi nespokoj među preostale Hrvate u tom selu i Sremu.
 
"Dok se Republika Srbija jasno i nedvosmisleno ne odredi spram presude suda u Hagu o zločinima nad Hrvatima u Vojvodini i ne preduzme adekvatne mere, osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj činiće i nadalje ono što mu se prohte", naveo je Žigmanov.
 
Šešeljev ponovni dolazak na mesto stradanja Hrvata, dodao je, "ne samo da je strahotan, već uveliko banalizuje zločine, što onda unosi nespokoj među ovdašnje Hrvate".
  • brane

    20.05.2018 11:51
    @yyy
    "jel ovi canak pise komentare"

    Sta znaci "jel ovi" ?
  • Pozitivac

    20.05.2018 11:03
    Veselo
    Bilio bi dobro da kupi i 10 jutara vinograda. Pa da pocne Seseljova familija da zivi od rada svojih ruku, a ne jezika.
    A uz dobro vino je i veselije, bilo bi to dobro za sve.
  • Banacan

    20.05.2018 10:42
    teror u
    Odlazi vise da prodisemo i krenemo da radimo dosta vise mrzitelji i huskaci kvazievropejci da nas drzite u mulju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.