Policajac među uhapšenima zbog prodaje heroina

Beogradska policija zaplenila je tri kilograma heroina i uhapsila četiri osobe, među kojima i policijskog službenika, zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet drogu.
U saopštenju se navodi da su uhapšeni Ž. B. (43), A. A. (53), D. I. (29) i policajac Đ. V. (29) prilikom pokušaja primopredaje heroina u avalskom naselju Beli Potok.
 
Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda prodavali heroin.
 
Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na oko sedam miliona dinara, navodi se u saopštenju MUP Srbija.
 
Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Gladius et anus

    21.05.2018 07:59
    Maximus
    Полиција у служби народа...
  • ...

    20.05.2018 17:16
    Ok da je uhapšeno 40 ljudi i među njima jedan policajac. Ali 4 ???? Znači - svaki četvrti je kukolj u žitu ?!?!? Možda i svaki treći !!!!

    Moral je u ovoj zemlji zaboravljena imenica. Od popova do policajaca... verovao sam u neke strukture koje čine državu. Većina će da na prva tri mesta stavi vojsku, policiju i crkvu.

    Sad nikome ne verujem!
  • Jaja

    20.05.2018 17:00
    Ko bi rekao da policija diluje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.