Privedeno 15 osoba zbog baklji posle meča Zvezde i Voždovca

Policija je privela 15 osoba kod kojih su pronađene baklje i pirotehnička sredstva, posle fubalske utakmice Crvena zvezda-Voždovac.
Tada su na ulicama paljene baklje i u požaru je izgoreo autobus u kojem su bili fudbaleri zvezde, rečeno je Radiju Slobodna Evropa u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
 
"Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzima mere i radnje na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti požara kada je izgoreo autobus u kom su bili igrači FK Crvena zvezda", rečeno je u MUP za RSE. 
 
Vatrogasci su u subotu kasno uveče na beogradskom trgu Autokomanda ugasili požar u otvorenom autobusu koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde koji su pošli sa stadiona "Rajko Mitić" na proslavu titule šampiona Srbije koju su osvojili. 
 
Portparol Crvene zvezde obavestio je medije da nema povređenih.
  • Banacan

    21.05.2018 14:23
    Titulaaa CZNS!
  • Milos

    21.05.2018 09:10
    @van Dam
    a zbog tvojih se ponosimo? mrs bre
  • van Dam

    21.05.2018 05:24
    da ne bi "vosa"da bude prva?
    da crvenimo zbog vas u evropi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.