Oslikavanje voza "Kosovo je Srbija" koštalo pola miliona dinara

Svi poslovi u vezi sa vozom "Kosovo je Srbija", koji je trebalo da saobraća na relaciji Beograd - Kosovska Mitrovica, koštali su 498.000 dinara, izjavio je zamenik direktora Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev.
"Svi poslovi koji uključuju projekat, lepljenje folije, internet i skidanje folija, koštali su 498.000 dinara", kazao je Kozarev na sednici skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju odgovarajući na pitanje člana odbora Gorana Bogdanovića, koji je bivši ministar za Kosovo i Metohiju.
 
Kozarev je ocenio da je ta cena simbolična i da je taj voz i dalje mogao da bude nešto lepo za sve u Srbiji, naročito za mlade.
 
"To što se poruka nekima ne sviđa, ne znači da je mi ne ponavljamo...Kosovo će za nas zauvek biti srce Srbije", kazao je Kozarev na sednici Odbora na kojoj je predstavljen Izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju u 2017. godini.
 
Tematski voz, dekorisan fotografijama fresaka i drugim fotografijama, s natpisima na 21 jeziku "Kosovo je Srbija", 14. januara je krenuo na prvo putovanje, za Kosovsku Mitrovicu. Ali, pošto su Vlasti Kosova najavile da ga neće pustiti i poslale policijske jedinice na prugu, zaustavljen je u Raškoj, na poslednjoj stanici pre administrativne linije sa Kosovom.
 
Voz je posle višesatnog čekanja vraćen za Beograd iz bezbednosnih razloga.
 
  • Bolt

    21.05.2018 18:36
    Shuk
    Da li su folije atestirane??
  • aj pa da vidimo

    21.05.2018 18:11
    Jake pare, toliko pozderu u Skupstini za nedelju dana.
  • Pennywise

    21.05.2018 17:55
    Od patriotizma se lepo zivi
    Cao patriote, sta ima kod vas, bleja...kinta kaplje..., stoka se i dalje lozi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija