Norvežanin ugasio cigaretu ispred beogradskog aerodroma i oduzet mu pasoš

Gost iz Norveške ugasio je cigaretu i bacio je na zemlju vođen primerom ostalih pored sebe i seo u taksi, a onda je na prozor pokucao komunalni policajac.
Norvežanin ugasio cigaretu ispred beogradskog aerodroma i oduzet mu pasoš
Foto: 021.rs
Pasoš mu je oduzet uz obrazloženje da će biti vraćen kada plati kaznu.
 
Ovo se minulog vikenda dogodilo norveškom državljaninu R.S. (42) na Aerodromu "Nikola Tesla". U subotu oko podneva on i J. V. (43), njegova nevenčana supruga iz Srbije, sleteli su u našu vazdušnu luku, piše "Politika".
 
Dok je J. V. preuzimala taksi potvrdu na aerodromu, njen suprug je zapalio cigaretu ispred aerodromske zgrade gde su, kako su naveli, i ostali putnici pušili. Kada je stigao taksi, R. S. je ugasio cigaru i opušak bacio na zemlju. Čim je par iz Norveške ušao u taksi komunalni policajac je pokucao na prozor na strani vozila na kojoj se nalazio R. S. da bi mu oduzeo pasoš.
  • Zoran

    25.05.2018 19:44
    Kultura
    Eeee tako, nek se nauče reda i ti skandinavci, pa nije mu ovo Norveška da se tako nekulturno ponaša. Ovde si našo da bacaš pikavce gde stigneš..
  • ha ha

    24.05.2018 13:28
    ha ha
    trebalis su ga obesiti kobojagi

    garant bi prestao da pusi... joj komedije banana drzava nam je zapad
  • Onako

    23.05.2018 21:39
    Bio u norveskoj. Idemo centrom i hodajuci pusim. Kada sam bacio cigaru tog trenutka su mi orisla dva policsjca. Objasnili su mi na engleskom ( koji to od nasih policajaca govori neki strani jezik) da ce du mi progledati ovaj put za bacenu cigaru posto sam stransc inace je kazna mislim da je rekao 40 eura. Zahvalio dam se i pozdravio i hteli smo krenuti. Zaustavio nss je i smeskajuci se rekao da pokupim pikavsc.
    Tako se to radi sa turistima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija