Predloženi članovi komisije o posledicama NATO bombardovanja

Predsednik Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine po zdravlje građana Srbije Darko Laketić podneo je Skupštini Srbije Predlog odluke o izboru članova te komisije, saopšteno je.
Predloženi članovi komisije o posledicama NATO bombardovanja
Foto: 021.rs
Laketić je predložio da zamenica predsednika komisije bude predsednica Odbora za zaštitu životne sredine Ivana Stojiljković, a za članove komisije predložio je poslanike Milovana Drecuna, Danijelu Stojadinović, Gordanu Čomić, Dragana Vesovića i Dubravka Bojića.
 
Predlog odluke o izboru članova komisije biće uvršten na dnevni red aktuelne sednice skupštine, kako bi komisija što pre počela sa radom.
  • mag pharm tijana

    22.05.2018 21:27
    komisija
    sve sami experti do experata. zašto u komisiji nisam npr JA???! OK, evo, ja sam magistar farmacije, stručna sam i medicini i u zaštiti životne sredine i niko me nije pozvao.

    da se ne varamo, navedena komisija će samo da prikupi informacije sa neta i evo ga, sažvakan izveštaj. xaxaxxaxaxaaa i to je to :=)
  • Antiseparatista

    22.05.2018 14:46
    a sad ozbiljno
    Pogledajte na youtube: "da mozda ne, osiromaseni uranijum".
    Prvi put imam osecaj da drzava radi nesto dobro. Lik koji je u emisiju dosao kao predstavnik vlasti zvucao je najrazumnije od svih onih strucnjaka.
  • Dejan

    22.05.2018 14:38
    komisiJa
    Kad u srbistanu hoces da nesto ne uradis kako treba, samo treba oformiti ,,komisiju,, sa strucnim ljudima i zanajte da to nikad nece biti reseno !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.