Skupština Srbije danas o stanovima za bezbednosne snage

Skupština Srbije nastavlja danas rad, nakon što je juče završila pretres amandmana na više predloženih zakona.
Skupština Srbije danas o stanovima za bezbednosne snage
Foto: 021.rs
Među njima je leks specijalis u vezi sa izgradnjom stanova po subvencionisanim cenama za pripadnike snaga bezbednosti.
 
Očekuje se da poslanici danas glasaju o predloženim zakonima, kao i da se prethodno dnevni red proširi tačkom koja se odnosi na izbor članova Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine po zdravlje ljudi i životnu okolinu. 
 
Na dnevnom redu su i predlozi zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, o putevima, o železnici, kao i o bezbednosti u železničkom saobraćaju. 
 
Pored toga, pred poslanicima je i izjašnjavanje o predlozima zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama, postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova, kao i izmene zakona o prevozu tereta u drumskom saobraćaju. 
 
Na dnevnom redu su i predlozi zakona o interoperabilnosti železničkog sistema, centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika, te izmene i dopune zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. 
 
Među predloženim rešenjima su i izmene Zakona o ograničavanju raspolaganja imovinom u cilju sprečavanja terorizma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija