Zoran Radojičić će biti gradonačelnik Beograda

Novi gradonačelnik Beograda biće Zoran Radojičić, odlučeno je na sednici proširenog sastava Gradskog odbora SNS u Beogradu, saznaje B92.net.
Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović potvrdio je da će Radojičić biti kandidat za gradonačelnika Beograda. "Velika mi je čast i zahvaljujem se na ukazanom poverenje. Jasno mi je da imam težak i odgovoran zadatak, ali se radujem", rekao je Radojičić.
 
Stefanović je rekao da je Radojičić jednoglasno podržan na sednici, jer je to čovek koji ima veliko poverenje građana, a koji se iskazao kao dobar menadžer zdravstvene ustanove Dečja bolnica u Tiršovoj.
 
Ocenio je da će Radojičić imati dobar tim ljudi, koji će neumorno raditi na izvršenju svih zadataka. Prema ranijim najavama predsednika Skupštine Beograda Nikole Nikodijevića, sednica gradskog parlamenta na kojoj će biti izabrani gradonačelnik, njegov zamenik i članovi Gradskog veća, trebalo bi da bude u četvrtak, 7. juna.
 
Donedavni gradonačelnik Siniša Mali je prošle nedelje izabran za ministra finansija Srbije. Lokalni izbori u Beogradu su bili 4. marta, a rok za izbor gradonačelnika ističe u subotu, 9. juna.
  • Sandra

    04.06.2018 21:05
    Sreca
    Pravi izbor kandidat je broj 1.
  • Dragutin

    04.06.2018 20:39
    Zoran Radojičić će biti gradon
    Najbolji moguci izbor i sve najbolje u daljem radu .
  • Pera

    04.06.2018 18:36
    Pravi gospodin

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.