Uhapšeni napadači na građanina na Zrenjaninskom putu tokom blokade

Trojica muškaraca koji su tokom blokade saobraćaja na Zrenjaninskom putu fizička napali jednog građanina su uhapšeni.
Uhapšeni napadači na građanina na Zrenjaninskom putu tokom blokade
Foto: Pixabay
Kako su ranije preneli beogradski mediji, do incidenta je došlo jutros oko 8.30 na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića kada je građanin upitao učesnike blokade saobraćaja "zašto to rade". 
 
Na snimku objavljenom na društvenim mrežama, vide se trojica muškaraca koji građanina više puta udaraju pesnicama u glavu, a zatim mu uzimaju i torbicu s novcem i dokumentima.
 
Protest je prethodna tri dana održan u više gradova u Srbiji, a organizovan je putem društvenih mreža jer je cena goriva u Srbiji od početka godina porasla za skoro devet dinara po litru, a dizela za više od 11 dinara.
 
Zahtevi su da se usvoji nova cena goriva koja ne sme biti viša od 110 dinara za dizel i 120 dinara za bezolovni benzin, da se ubuduće cena goriva obračunava tako što će se na osnovnu cenu benzina uračunati porez, pa tek onda na oporezovanu cenu goriva da se doda akciza koja ne sme da bude viša od 50 odsto osnovne cene benzina. Vozači takodje zahtevaju da cena plina ne sme da bude veća od polovine cene bezolovnog benzina.
  • Pedja

    12.06.2018 10:07
    Smešno
    U pitanju je očigledna policijska podmetačina. "Građanin" je aktivista SNS.
  • Boki

    11.06.2018 23:54
    Ala su se ovi na vlasti us...li!!!
    Danas na ćošku kod futoške penzosi deklamuju budalaštine koje su gledali na pinku.
    Studio b, happy, pink truju narod kao u najboljim danima 90-tih. A ni u jednoj vesti se ne pominje razlog pobune.
  • pera

    11.06.2018 21:44
    ..
    Secam se tacno spikerke Dnevnika 2 tamo devedesetih kad je rekla da sacica stranih placenika i domacih izdajnika ide ulicama i bije koga stigne. Tako da moze sluzba da kreira jutjub kontent kolko hoce, svima je sve vrlo jasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.