Uhapšen dizajner Darko Kostić po prijavi maloletnika

Policajci su, po nalogu suda, pretresli stan i uhapsili dizajnera Darka Kostića, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje B92.net.
Saslušan je i maloletni L. J. (15) koji je prijavio Kostića, a nađene su i SMS poruke koje se "poklapaju" sa iskazom maloletnika. U njima, kako saznaje B92, stoji da je Kostić pozvao dečaka u svoj stan da ga fotografiše, na šta je dečak pristao.
 
Sumnja se da je Kostić dečaku dao "kamagru" koju mu je opisao kao "prašak za mišiće". Nasrtaj se, prema navodima maloletnika, dogodio nakon nekoliko dana, kada je, kako kaže, došao da preuzme fotografije i da ih plati. 
 
Kako je rekao policiji, Kostić je tada pokušao da ga obljubi i pocepao mu je majicu. 
 
Podsetimo, sa Kostićem je policija već obavila razgovor u vezi sa ovim slučajem. On je ranije privođen zbog posedovanja narkotika.
  • @Eto vam

    22.06.2018 21:40
    To nije dete sa 14 godina, nego napupeli momcic koji u tim godinama ima iza sebe vec nekoliko godina pubertetskog ludila i seksualnog nagona koji probija sve granice. Kako se takve zelje kod muskaraca u nasoj kulturi ne osudjuju, za razliku od zena, mlad muskarac nije seksualno aktivan samo i iskljucivo ako nema s kim. To bukvalno znaci da momci u tim godinama apstiniraju iskljucivo zato sto devojke "ne daju". U manjinskim kulturama gde se isto vazi za devojke, znate i sami da sa 15 vec imaju i decu i muzeve. Evo sad saznajte i za gejeve - u gej svetu imaju sa kime, i vecina ih je u tim godinama poprilicno aktivna seksualno, po pravilu sa starijim iskusnijim muskarcima. Niko ih ne tera, sami traze. Ovog Kostica ne znam, pa ne mogu tvrditi sta je u ovom konkretnom slucaju, ali mogu sa sigurnoscu reci da neko kao on ima pred svojim vratima u svakom momentu poredjanih deset petnaestogodisnjaka koji zele to da rade s njim, njemu sasvim sigurno nije potrebno nekog da sili.
  • pljuj po ulici

    22.06.2018 20:54
    @zasluzeno
    Postuje se i RED! Ovde reda nikad nije ni bilo!
  • Zasluzeno

    22.06.2018 18:23
    Zadruga zadrugarima
    U zemlji gde je Zadruga glavna zabava, gde su zadrugari na funkcijama, gde je estrada vrh zivotnog uspeha i gde se skola i znanje omalovazavaju, deca ostaju na nivou Zadruge i idu na "slikanje". Ostali koji imaju pameti beze u inostranstvo gde se ceni znanje i rad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.