Nišlije sutra sade cveće u udarnim rupama na ulicama

Nišlije koje su nezadovoljne stanjem gradskih saobraćajnica organizovaće sutra, 24. juna, akciju "Masovno ulepšavanje Niša sađenjem cveća u udarne rupe".
Nišlije sutra sade cveće u udarnim rupama na ulicama
Foto: Pixabay (ilustracija)
Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković s ciljem da građani ukažu na brojne "kratere" na ulicama i pokrenu nadležne da rade svoj posao.
 
"Direkcija za izgradnju grada, nadležna za krpljenje udarnih rupa, čekala je proleće da krene sa svojim poslom. Evo ga skoro i leto, ali rupa i dalje na sve strane. Kad već imamo rupe po kolovozu, hajde da ih svi zajedno ulepšamo i zasadimo lepo cveće", napisao je Bošković u pozivu. 
 
Svima koji žele da učestvuju u akciji savetovao je da cveće sade radno ujutru, jer tada ima najmanje saobraćaja i najlakše je završiti posao. "Gađajte rupe koje vama lično najviše smetaju. Poenta je da na taj način ukažete na probleme vas i vaših komšija", naveo je. 
 
Pripadnici tzv "Niške gerile" pre dve godine su sadnjom cveća na više mesta na kolovozu takođe ukazali na problem udarnih rupa.
  • Pawlle

    24.06.2018 06:15
    Treba i mi u Ns da se organizujemo da sadimo cvece ili mozda govna stavljati u kratete kad naidju vucici i botovi da ukapiraju da i oni upadaju u iste
  • Мунгос

    23.06.2018 22:55
    Предлажем да одаберемо најинтелигентније Војвосађане и пошаљемо их да у НС рупе посеју чајеве. Да буде и нека корист.
  • Penzioner

    23.06.2018 17:03
    Raskrsnica ulica Đorđa Servickog i Miše Dimitrijevića u Novom Sadu, točkovi" otpadaju" i autobusima i putničkim vozililima zbog rupe na putu. Nadležni obavešteni u više navrata unazad, ali to je samo obična rupa na putu, skroz nezanimljiva nadležnima , a kada se nešto desi......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.