Tužilaštvo zatražilo pritvor za modnog kreatora Darka Kostića

Modni kreator Darko Kostić (38) saslušan je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem.
Tužilaštvo zatražilo pritvor za modnog kreatora Darka Kostića
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je zatražilo pritvor za Kostića, a sud će o tome u toku dana da odluči, prenosi Blic.
 
Beogradska policija uhapsila je u petak Kostića zbog polnog uznemiravanja maloletnika L.J. (15) koji ga je i prijavio za to krivično delo, ali i još jednog punoletnog mladića.
 
Kostić se tereti da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga.
 
Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani.
 
Kostić se tereti za polno uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom izgleda dao "kamagru", a da maloletnik to nije znao unapred.
 
Po nalogu Trećeg osnovnog suda u Beogradu policija je u petak obavila pretres stana modnog kreatora i uzela snimke video nadzora.
 
Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga slika.
  • pera

    24.06.2018 16:47
    ..
    Kako znati da li je slucaj realan ili politicka smicalica? Ako se svuda objavi puno ime i prezime "napadaca" onda je politicka. Inace budu, kao sto zakon nalaze, inicijali, dok se ne dokaze i osudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.