Turistima otkazano letovanje sat nakon polaska na more

Dva autobusa puna putnika za Grčku iz nekoliko gradova Srbije sinoć su iskrcana u Kragujevcu i Kraljevu, a nesuđeni turisti prepušteni su da se sami snalaze i vrate kućama, pošto je manje od sat vremena od kako su krenuli vlasnik agencije obavestio vozače da se letovanje otkazuje.
Turistima otkazano letovanje sat nakon polaska na more
Foto: Pixabay
Kako su za "Blic" ispričali putnici iz Valjeva koji su juče popodne taksijem došli do Čačka, odakle je trebalo da počne njihov put ka Paraliji i Olimpik biču, gde su uplatili desetodnevno letovanje, stigli su samo do Kragujevca, kada je vozač zaustavio autobus i šokiranim turistima saopštio da se njihovo letovanje otkazuje.
 
"Bez ikakvog daljeg objašnjenja ostavljeni smo da se snalazimo kako znamo i umemo. Zakazano vreme polaska bilo je u 20 sati, krenuli smo bez  problema i sumnje, ali smo stigli samo do Kragujevca. U isto vreme, kako smo čuli, drugi autobus, takođe pun turista iz nekoliko drugih gradova, posle sat vremena vožnje iz Čačka na isti način je zaustavljen u Kraljevu i njima je takođe rečeno isto što i nama - da je letovanje otkazano. O svemu smo obavestili policiju", pričaju ogorčeni putnici iz Valjeva, dodajući da su agenciji uplatili celokupan iznos aranžmana.
 
Po nezvaničnim saznanjima lista, razlog za iznenadno otkazivanje aranžmana je dug koji vlasnik agencije nije izmirio prema grčkim domaćinima.
 
Inače, turisti iz Valjeva prethodno su sa istom agencijom putovali u maju na Krf, odnosno u junu u Paraliju i te dve ture prošle su bez problema.
 
Prema pisanju medija, ovo je treća turistička agencija sa kojom ima problema u ovoj sezoni.
  • Zare

    04.07.2018 12:00
    Taman tako
    Čega nema, mora se stvoriti...
  • Mela

    04.07.2018 08:06
    Patka
    Ko u ovo veruje? Nema podataka o agenciji, vlasniku, mestu...
  • NS

    04.07.2018 07:44
    Vlasnica jedne agencije je dobila šamar i sudsku odšetu od 60.000 dinara pa vi sad vidite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.