RHMZ: Alarm u celoj Srbiji

Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje za područje Srbije na veliku količinu padavina.
RHMZ: Alarm u celoj Srbiji
Foto: 021.rs
Kako je navedeno, u toku noći i u ponedeljak očekuju se obilne padavine u Banatu i Šumadiji, a identično upozorenje je izdato i za teritoriju Beograda.
 
Tokom 8. i 9. jula očekuju se porasti vodostaja na Mlavi, Peku i Timoku, kao i na Jasenici, Kubršnici, Crnici, Lepenici, Lugomiru, Resavi, Bjelici i na gornjem toku Zapadne Morave, sa mogućnošću dostizanja upozoravajućih nivoa. 
 
Na manjim bujičnim vodotocima ovih slivova, kao i na bujičnim vodotocima u široj okolini Beograda moguća su lokalna izlivanja. 
 
U celoj Srbiji je proglašen žuti meteoalarm, koji podrazumeva da vreme može biti opasno.
  • pera

    09.07.2018 08:31
    ..
    Mislim da nas malo zavitlavaju sa tim alarmom.
  • 99.

    09.07.2018 04:51
    Klima se otkačila, prvo 45 dana bez kiše, a sad monsunske kiše kao na Tajlandu.Biće da je od bombardovanja Sirije sve poremećeno jer ciklon ide iz tog pravca, tako je bilo i 99 kad nas je nato uništavao.
  • Na zalost

    08.07.2018 21:05
    U celoj Srbiji je na snazi pink alarm!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.