Uhapšen napadač na novinara Stefana Cvetkovića

S.Z. (39) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć, u jednoj kafani u Beloj Crkvi, udario novinara Stefana Cvetkovića.
Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu. 
 
Cvetković je rekao agenciji Beta da je sedeo sa prijateljima u kafiću u Beloj Crkvi, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi. On je kazao da je potom pokušao da pobegne sa mesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.
 
Na fotografiji koju je Cvetković objavio na svojoj Fejsbuk stranici vidi se da je iznad levog oka zadobio posekotinu, koja krvari.
 
 
Cvetković je kazao da se nalazi u Rumuniji, u koju se, kako je naveo, sklonio zbog svoje bezbednosti. On tvrdi da mu je pre dva dana povučeno policijsko obezbeđenje uz obrazloženje da je napravljena bezbednosna procena i da mu bezbednost nije ugrožena.
 
O pojedinostima sinoćnjeg napada, kako je rekao, detaljno će govoriti na konferenciji za novinare u sredu u 11:55 časova u Beloj Crkvi.
 
Nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio je prijavljen 13. juna kasno uveče, a visoki državni funkcioneri su 15. juna rano popodne saopštili da je Cvetković pronađen.  U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici Žandarmerije, BIA, kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova. Međutim, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice. 
 
Cvetković je 19. juna u Beogradu održao konferenciju za novinare na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao "nešto slično policijskoj znački".
  • SOSA

    13.07.2018 09:11
    samo u Smrdojvodini
    Stravična je svaka pomisao na bilo kakav normalan život u ovoj paklenoj horor smrdojvođanskoj i smrdobanatskoj nedođiji.
  • Kaćanka

    11.07.2018 22:44
    @Lala
    Ej Lalo mani se divana, ponavljaš se... mozda ce manje smrdeti ako ti odeš...idi i povedi ove svoje simpatizere
  • N.Sad

    10.07.2018 14:19
    Da li je i ovo namestaljka? Ako se mogao samokidnapovati onda je za njega nebo granica.Kako u ovu pricu Vucica ubaciti? Smislice oni nesto samo im mozak sporo funkcionise pa kasne sa saopstenjima i osudom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija