Oko 150 učenika ostalo bez smeštaja u Španiji

Grupa od oko 150 učenika koja se pre dva dana uputila u Španiju na ekskurziju, po dolasku u španski grad Ljoret de Mar, nije mogla da uđe u hotelski smeštaj koji je bio rezervisan u okviru aranžmana koji je uplaćen u agenciji "B2R", kažu za N1 roditelji koji su poslali decu u to letovalište.
  Oko 150 učenika ostalo bez smeštaja u Španiji
Foto: Pixabay
Radi se o učenicima Devete beogradske gimnazije i još nekoliko beogradskih gimnazija. Pre dva dana su krenula tri autobusa puna dece.
 
Iako je trebalo da u hotelske sobe budu smešteni još tokom prepodneva, srednjoškolci su dan proveli u holu hotela, dok im je - prema rečima roditelja - zatraženo da svojim novcem plate prenoćište. Jednom broju đaka je ponuđeno da plate noćenje 60 evra. Prema rečima roditelja, deca su uznemirena.
 
U hotelu je tokom večeri bila i španska policija. Roditelji kažu da je putovanje prvobitno trebalo da realizuje agencija "Planeta promet", za koju su utvrdili da je pre nekoliko meseci izgubila licencu, ali je potom organizaciju ekskurzije preuzela agencija B2R.
 
Učenici su krenuli dan kasnije od planiranog 11. jula, jer su im u međuvremenu promenili hotel.
 
Niko iz agencije se nije danas javljao na pozive roditelja, prenosi N1.
  • Dejan

    14.07.2018 12:17
    CCccc
    Umesto da idu da rade, decica se provode, kad tako nauce i naviknu se, posle samo traze provod, zureve, splavove...
  • N.Sad

    14.07.2018 11:29
    Niko ne spominje odgovornost direktora skole, profesoricu istorije koja je u privatnoj reziji organizovala putovanje u Spaniju. Oni su kao zasticeni beli medvedi isto kao ministar Ljajic. Zanimljivo je da niko iz opozicije ne trazi njegovu smenu zbog dugogodisnjeg haosa i na hiljade prevarenih gradjana i dece. Zalosno je da neko svaki put popravlja nastalu stetu kad se steta desi umesto da se spreci da do stete ne dodje. Mi nismo za EU mi smo tu gde jesmo jer EU ne trebaju ministri koji ne rade svoj posao i kojima je jedini posao da udju u sto vise upravnih odbora. Svi mi znamo kako se organizuju ekskurzije i ko uzima novac da bi se islo na odredjene destinacije. Ne brinite profesori su sebi uzeli proviziju a vi deco....
  • @ Zivan

    14.07.2018 10:55
    Domovina?
    Zivan 14.07.2018 • 07:04
    Šta će oni u Španiji, školska eskurzija bi trebalo da bude uklopljena u nastavni plan i da se putuje po domovini.

    Kakva bre domovina!? Otazbina!! Mila nam i napacena majka Srbija, gde je svaki metar (onaj sto ce Vucic dobiti na Kosovu), kvadratni metar Beograda na vodi i svaki kubik vladinih limuzina marke "Gospodar prstenova" natopljen krvlju i znojem generacija sto.., ovaj Srba koji nisu zalili truda da ugode vladarima a u isto vreme nisu imali m..., htedoh reci zelje da ista menjaju.
    Deca treba da proputuju svetu srBsku otadzbinu uzduz i popreko, od Obrenovca pod vodom, preko Beograda na vodi, Nisa (bez aerodroma), do Grdelice, najteze putne deonice u poznatom univerzumu, gde ministarka kao Sizif gura kamen od bar 200 tona uzbrdo. U povratku da vide Palmalend, nekad poznat kao Jagodina
    Eventualno moze ekskurzija po Dodiklendu, tj. Re[ublici SrBskoj, ali da paze da slucajno ne kazu "burek sa sirom", inace ce biti mrtvih.
    Domovina je tamo gde je dom, a sve vise Srba ima dom van Srbije, znaci Srbija im nije domovina. Niti ce biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija