Mihajlović: Na srpskim auto-putevima 20 miliona vozila više nego pre dve godine

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se auto-putevima Srbije danas kreće 20 miliona vozila više nego što je to bio slučaj pre dve godine.
Mihajlović: Na srpskim auto-putevima 20 miliona vozila više nego pre dve godine
Foto: 021.rs
Komentarišući gužve na najprometnijim putevima Srbije u vreme turističke sezone, ministarka je rekla da se u svim zemljama radovi na asfaltiranju puteva i njihovoj rekonstrukciji izvode leti.
 
"Završavajući Koridor 10 ne samo da stvaramo uslove za otvaranje uslužnih kompanija već prebacujemo saobraćaj iz drugih država ka nama. Auto-put Beograd-Sarajevo ima izuzetan značaj ne samo za Srbiju i BiH već za ceo region. Što se više povezujemo, region će biti stabilniji i sigurniji", rekla je Mihajlović za televiziju Prva.
 
Upitana za infrastrukturne projekte u narednom periodu, Mihajlović je rekla da je železnica prioritet.
 
"Potpisan je ugovor za treću deonicu železničke pruge Beograd-Budimpešta, a modernizacija pruge Beograd-Bar za Srbiju znači izlazak na more", rekla je ministarka.
  • milicica

    16.07.2018 14:55
    e moja ministarko
    nije vise vozila nego je manje trpanja u dzepove i bolje registrovanje na naplatnim rampama , to i sove znaju,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija