Meho Omerović podneo ostavku na mesto poslanika

Visoki funkcioner SDPS Meho Omerović podneo je jutros ostavku na poslaničko mesto u Skupštini Srbije.
Kako piše "Blic", ostavka je stigla jutros u Skupštinu u pisanom obliku.
 
Podsetimo, Omerovića je privela aerodromska policija u Frankfurtu zbog navodne krađe u fri šopu. On je, naime, navodno uhvaćen sa karminima i parfemom iz fri šopa, a posle se pravdao da je slučajno izneo kozmetiku jer je "dobio proliv" i morao hitno u toalet.
 
Omerović se, prema izveštaju koji je delimično otkrila predsednica Skupštine Maja Gojković, pozvao na diplomatski imunitet, iako je govorio da nije, nakon čega mu je vraćen pasoš i on je napustio aerodrom sledećim letom za Beograd. 
 
Nakon toga, pitanje njegove smene nekoliko puta je postavljano u Skupštini Srbije. 
 
Omerović je i član skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti, kao i predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava srpskog parlamenta. Nedavno je objavljen predlog sastava Komisije za izvršenje krivičnih sankcija, u koju je trebalo da uđe i Omerović, ali njegovog imena na tom spisku nije bilo.
 
Omerovića bi trebalo, na mestu poslanika, da zameni prvi sledeći sa izborne liste.
  • Sale

    17.07.2018 13:27
    Mora da je pre karmina slapio nesto debelo pa ga sada kreci karminima.
  • Limanac

    17.07.2018 13:04
    INFORSER
    Cuo sam da se oni koji redovno citaju "INFORMER"zale da cesto dobijaju proliv. Zato ovaj list i zovu "INFORSER" Nije iskljuceno da je i Meho jedan od njih.
  • garix

    17.07.2018 12:50
    @dule
    Ko poluprizna, cetvrtina mu se prasta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.