Vraćeni na posao policajci osumnjičeni za manipulisanje dokazima u slučaju ubistva Ivanovića

Dva pripadnika kosovske policije, Ž. J. i D.M, za koje se sumnjalo da manipulišu dokazima u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, vraćena su na posao, nakon što im je istekla suspenzija, potvrdio je danas zamenik regionalnog komandanta za sever Besim Hoti.
Vraćeni na posao policajci osumnjičeni za manipulisanje dokazima u slučaju ubistva Ivanovića
Foto: 021.rs
"Suspenzija je istekla i vraćeni su na posao. Naredba je doneta 18. jula i stupa na snagu danas", rekao je Hoti, prenosi Koha.net.
 
Ž.J. i D.M uhapšeni su 10. februara zbog sumnje da su manipulisali dokazima o ubistvu Ivanovića, lidera Građanske inicijative SDP, a nakon dva dana su puštena na slobodu.
 
Ivanović je ubijen 16. januara ove godine, a do danas nisu nađeni ni nalogodavci ni počinioci tog ubistva.
  • Karma

    19.07.2018 14:16
    Sve je jasno
    Ubistvo Ivanovića neće sprečiti narod da izađe na ulice, ako neko potpiše priznanje Kosova.
  • Crni dani za Srbiju

    19.07.2018 13:01
    Pročitajte ovu vest, zatim onu o ekspresnoj nagodbi lica sa inicijalima, praktično neimenovanog lica, zatim zastanite i razmislite.

    Zatim, postoji, po meni, jedan zanimljiv detalj. Na Kosovu je pretio pištoljem jedan Srbin nekim mladim ljudima koji su lepili plakate za Srpsku listu (ime pokreta). On je vikao kako je ovo Kosovo, a nije Srbija. Dok je njegov brat ličnost koja je dole u Srbiji povezana sa prodajom droge i još svašta. (da skratim priču, neću pisati detalje). Taj što je pretio pištoljem je u "napredom klubu". Čak je i otac te dvojice svakakav, uzimao novac od države, a na kraju je i bomba bačena na njegovu kuću.

    Ta tri pametna člana porodice na Kosovu viču da je ovo Kosovo, dok u Srbiji viču da su uz našeg milog vođu, velikog patriotu. Dok glume Kosovare na Kosovu, velike Srbe u Srbiji, prodaju drogu i otimaju od naroda. To im je verovatno i jedini cilj. Cilj im je da su na vrhu u svom ovom haosu i da na taj način grabe novac i lagodno žive. Isto tako, ukazuje da je i partija koja trenutno vodi državu tu samo da zaradi, a uradiće šta god bude potrebno. Lično smatram da nije u pitajnu ni zapad ni istok, nego je država pala u ruke užasnim ljudima, spremnim na sve. Treba se zahvaliti i Tadiću zajedno sa ekipom, čije nesposobno vođenje države je navelo ljude da ga kazne na izborima, i na taj način omoguće povratak mračnih ljudi. Ne treba zaboraviti ni ulogu naroda koji mnogo toga dozvoljava.
  • Kako

    19.07.2018 11:29
    je
    Kako je njegovo ubistvo protutnjalo u kratkom roku, ne bi me čudilo da su u njemu učestvovale i Kosovska i Srpska strana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.