Tužilaštvo: Nema rupa od metaka na kolima Stefana Cvetkovića

Više javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je danas da na automobilu novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića pregledom nisu uočena oštećenja niti rupe od metaka, za koje on tvrdi da su nastale kada su nepoznate osobe u sredu uveče pokušale da ga ubiju pucajući iz automatskog oružja.
Tužilaštvo: Nema rupa od metaka na kolima Stefana Cvetkovića
Foto: Medija centar Beograd
U saopštenju izdatom nakon saslušanja Cvetkovića, tužilaštvo je navelo da je po njegovoj prijavi da su na njega pucali iz vozila u pokretu zatražilo da dodje u svojstvu gradjanina i da izjavu o tvrdnjama koje je izneo u medijima.
 
"Cvetković je, izmedju ostalog, tužiocu izjavio da je 'spreman da da dodatna pojašnjenja, ali da mu je potrebno tri do četiri dana kako bi informacije dostavio tužiocu'", navodi tužilaštvo. Dodaju da je Cvetković odbio poligrafsko testiranje, nakon čega je otišao kući.
 
Cvetković je prethodno izjavio da je na njega u sredu uveče nepoznata osoba pucala iz automatskog oružja i da je njegov suvozač uzvratio paljbu iz pištolja. On je tvrdio da su na njegovim kolima nastala oštećenja i da su vidljive rupe od metaka.
 
Cvetković je, podsećamo, ranije prijavio da je bio otet nekoliko dana, dok je u medjuvremenu doživeo i jedan fizički napad u kafiću.
  • SatelitBoy

    20.07.2018 10:38
    Da me ...
    ... ako mi je išta jasno u vezi ovog čoveka. Osim da se gomilaju nelogičnosti. Objavljuje slike izrešetanih kola, a onda tužilaštvo tvrdi da nema oštećenja ?! Ko je ovde lud? Stvarno sam malo i bio verovao da je bio otet, u našoj ne tako davnoj prošlosti, otimani su ljudi i ubijani, video sam i da mu je neko razbio glavu, u medijima, ali sad ovo prevazilazi svaku logiku. Da budemo jasni: da je neko namerio da mu naudi - davno bi se desilo. Nerviraju me paranoične priče. A ako nisam u pravu, ako je čovek stvarno deo neke naučnofantastične priče, nekog triler zapleta ili međunarodnog lanca zavere - onda mu se izvinjavam.
  • Željko

    20.07.2018 08:07
    Ćorak
    Mora da su na njega pucali sas ćorci,čim nema rupa po kolima.....to ima sledeće da izjavi šefovog mi zdravlja....garant.
  • GerilaC

    20.07.2018 08:04
    Prava slika profesije
    Zato smo tu gde smo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.